QUÉ FER

Durant la teva estada en la casa rural Igeldo podràs realitzar innombrables activitats que suposaran un al·licient als teus dies de descans.

Al voltant de la casa es pot realitzar rutes de senderisme GR, a més, la ruta del Nord del Camí de Santiago passa a escassos metres de la casa. El que suposa una bona opció d'allotjament per als pelegrins que trien aquesta ruta del Camí de Santiago al seu pas per Donostia-San Sebastià.

Vols de parapent per Donostia-San Sebastià. Al mont Igeldo hi ha camps de vol i una escola de parapent que li permetre sobrevolar el litoral cantàbric i gaudir d'unes meravelloses vistes aèries de la ciutat de Donostia-San Sebastià.

Pesca submarina i pesca amb canya. Des de la nostra casa rural tens accés a les roques del mar Cantàbric on podràs practicar la pesca amb canya o el submarinisme, gaudint de la diversitat de la flora i fauna submarina.

Podràs realitzar surf i piragua en els pobles dels voltants. La Platja de Zarautz és perfecta per a la pràctica del surf. També podràs gaudir del surf en la platja de la Zurriola, en el barri de Gros de Donostia-San Sebastià.

Degustar pintxos en la Part Vella de Donostia-San Sebastià. En la Part Vella donostiarra podràs degustar la famosa cuina en miniatura dels seus bars.

Cellers de xacolí i sidreries. Podràs degustar xacolí en els cellers de Guetaria i acudir a les sidreries de la zona. El xacolí és un vi fet a forma de ram de les zones de Guetaria i Zarautz.

A l'estiu tindràs la possibilitat d'acudir a prendre el sol a les platges de Donostia-San Sebastià, Orio, Zarautz, ...